Professioneel mastering

Amstel Studio kan je terecht voor het professioneel masteren en mixen van muziek. Op locatie bij ons in de studio met goed apparatuur. Dit doen vele bekende artiesten, producers, DJ’s en labels. Waarvan sommige gouden platen hebben. Eveneens kun je bij ons terecht voor de best mogelijke sound voor producties die thuis zijn gemaakt of in andere studio’s.

Naar volle tevredenheid leveren wij al meer dan 10 jaar high-end mixing en mastering voor CD, vinyl, en streaming diensten. We zijn ervaren in veel genres. Dit tegen aantrekkelijke, vaste tarieven. Meer informatie over de kosten is hier te vinden.

Wat kun je verwachten?

Een fijne werkplek waar je in alle rust zonder gestoord te worden je werk kunt uitvoeren. Til hier jouw muziek of productie naar een hoger level. Nummers worden helderder, dieper, breder en luider. De beste elementen uit een track worden naar voren gehaald. De emotie van een plaat wordt versterkt. Tracks worden compleet uitgebalanceerd zodat deze overal goed klinken. Perfecte sound is belangrijk voor elk goed stuk muziek, het is jouw kunstwerk. Met maximale inzet haal je het maximale uit elk nummer. Totdat jij 100% tevreden bent. Amstel studio laat jouw track klinken zoals jij het voor ogen had. Inmiddels zijn er al meer dan 100 releases succesvol mogen masteren. Kwaliteit verzekerd! Een enkele track is binnen maximaal 3 werkdagen klaar. Hieronder is een kleine greep te vinden van de labels en artiesten voor wie wij werk hebben verricht.

Neem jouw eigen single op!

Altijd al eens in een echte professionele studio willen staan? Dit is jou kans! Vele bekenden maar ook onbekenden zijn u al voor geweest.

Boek nu voor de actie prijs van € 49,- p/uur. ex BTW
OFFERTE